BMF16 - Sr. WILSON backed by ISLAND DEFENDERS

➤ Entrada anticipada: 7€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 9€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert


 SR.WILSON

 

Sr. Wilson forma part d’una nova linia de Singjay’s que el panorama nacional del Roots, Reggae/ Dancehall ens brida.

Com a part de Badalonians Sound pots veure’ls junts amb ells o amb OBF Sound System, Mungos Hi-Fi, Black-Board Jungle Sound System, Chalart58, Greenlight Sound System, Thunder Clap Sound System o amb la banda Blackstarliners.

Ha participat en els següents grans festivals y sessions com Rototom Sunsplash, Garance Reggae Festival, Sonar,Viñarock, Sierra Nevada World Music Festival, Outlook Festival, Reggae Bus, Dubquake Geneva, Teachings in Dub, Top Ranking Geneva, Sub Dub, EtnoSur, Sardinia Reggae Fest, BAM o Telerama Dub, por citar alguns.

Island Defenders és una Backing Band de Reggae formada per músics experimentats dins l'escena Reggae estatal. La banda neix el 2014 entre BCN i GI amb l'objectiu d'acompanyar principalment a artistes internacionals. El Roots, el Rockers i el Rocksteady de sonoritats clàssiques són els gèneres amb els que es centre la banda, però oberts també a altres gèneres com l'Ska, el Rub a Dub o sonoritats i estils més moderns com el New Roots.

Els músics que formen la banda provenen d'altres projectes de Reggae i sumen una notable trajectòria com a músics de grup i també de sessió, tant dins com fora l'escena del Reggae. Cal destacar que el baixista no és cap altre que Iñaki Yarritu, aquest basc afincat a Londres és tota una llegenda en aquest món i és el creador del segell Basque Dub Foundation.

FACEBOOK SR. WILSON

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?