FESTA FINAL - BLACK MUSIC FESTIVAL | THE GRUIXUT'S + THE RISAS

➤ GRATUÏT

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert


 THE GRUIXUT'S


Des que van guanyar el concurs Sona 9 l’any 2007, The Gruixut’s no han deixat d’apostar per un repertori i uns concerts en els quals l’humor es combina amb l’energia del rock’n’roll, el power pop o fins i tot una miqueta de punk rock. D’aquí que la seva filosofia es resumeixi perfectament al single “Volem festa”, de “Normalitzem el rock’n’roll” (RGB, 08), disc que la banda de l’Empordà ja va presentar a la nostra edició de 2010.

 

En aquest retorn al Black Music Festival, The Gruixut’s –ara convertits en quartet- presentaran el seu tercer llarga durada, “Endavant les atxes!” (RGB, 15), un treball que inclou nou noves composicions firmades pel grup i el tema central de la banda sonora del curtmetratge “Por eso no tengo hermanos”.

 

FACEBOOK THE GRUIXUT'S

 THE RISAS

A finals del 2008 neix The Risas, un grup de música inicialment format per quatre joves de 18 anys amants del funk i de la festa. Més endavant, el grup creix amb noves incorporacions i consolida un repertori basat en versions de funk, disco i pop per oferir un espectacle únic amb 10 músics i ballarines sobre l’escenari. Després de passar plegats moltes nits boges de concerts i adquirir un cert bagatge en importants escenaris d’arreu de Catalunya, The Risas concentra esforços de nou i es prepara per fer el salt cap a un gran show per mostrar les seves noves cançons al seu públic més fidel i també al món.

 

The Risas proposa una festa diferent i inclusiva per a tothom i amb tothom. Un repertori desenfadat, una actitud potent, distesa i sonada sobre l’escenari que permeten fer gaudir de la nit a qualsevol que ho vulgui. El grup pretén oferir un estil de festa mític, superlatiu i en català, desmarcant-se i diferenciant-se del panorama musical majoritari actual. The Risas és sinònim de show, de música per ballar, són coreografies, és contacte i participació del i amb el públic, és “bonrotllisme”, però sobre tot, és amor entre nosaltres i cap a la gent que ens segueix, ens escolta, ens balla i ens veu.

FACEBOOK THE RISAS

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?