QUEEN OMEGA (Trinidad & Tobago)

➤ Entrada taquilla: 10€

*Obertura de portes a les 21:00h


 Queen Omega, és una cantant de reggae originària de San Fernando, Trinidad i Tobago. Encoratjada per la seva mare, va començar a entrar en concursos de talents locals de l'edat de nou anys, fins i tot fent aparicions a la televisió nacional.

Més tard va cantar cors en nombroses actuacions de musica Soca tant en l'estudi com a l'escenari. Criada en una família de músics,  va créixer escoltant artistes com Aretha Franklin, Anita Baker i Whitney Houston, així com el jazz i la música tradicional de Trinitat. Aquestes bases van servir-li més endavant; els seus gèneres favorits eren, però, el reggae i el dancehall.

Inspirada pels ensenyaments de l'emperador Haile Selassie I, les seves habilitats per escriure cançons aviat van florir, amb arrels i temes de realitat a un primer plà com el seu amor de Rastafari va aprofundir.

Coneguda internacionalment, per les seves actuacions arreu del mon, el seu esperit rastafari, les seves colaboracions amb artistes de gran renom, una llarga llista de singles i una discografia molt completa.

Exemples en son cançons com:

"Queen Omega - Make a Sacrifice"
"Jah Sun & Queen Omega - Meditation"
"Buju Banton & Queen Omega - Perfect Combination"

DJ'S:

La combinacio de Dj's per aquesta nit, estarà formada per 3 dj's originaris de Gambia, i 2 de la zona de la Costa Brava. Proporcionant un bon ambient i una divertida i agradable festa per tots els assistents amb un llarg repertori musical de Reggae - Dancehall i Afrobeats.
 
- MASTA LION (GMB/FIN)
- KHARLOSS SELEKTAH (CB)
- ORIGINAL T SB (GMB/BCN)
- PITZ DIMAX (GMB/CB)
- DJ MAGNO (CB)

FACEBOOK QUEEN OMEGA

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?