THE OTHER SIDE “A PINK FLOYD LIVE EXPERIENCE”

➤ Entrada anticipada: 20€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 25€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert
 

THE OTHER SIDE

A PINK FLOYD LIVE EXPERIENCE”

THE HORIZON - TOUR 2016

 
 
Després de finalitzar "Shine On Tour 2015", on la banda va realitzar més de 40 concerts per la península ibèrica, incloent Lisboa i Porto (Portugal), The Other Side renova el seu espectacle i torna als escenaris amb "The Horizon Tour 2016" perquè seus fans puguin seguir gaudint de 3 hores amb la música de Pink Floyd en directe. Un espectacle de llum, so i projeccions amb el millor rock simfònic i psicodèlic.

The Other Side reviu a Pink Floyd amb una fidelitat i posada en escena impecable interpretant els clàssics de la banda britànica. L'espectacle permet a l'espectador viatjar al passat on Pink Floyd era amo i senyor del panorama underground i psicodèlic en els anys 60 i 70.

Sens dubte, la banda de Menorca (Illes Balears) és una de les interpretacions floydianas més importants a nivell internacional, una afirmació corroborada per crítics musicals especialitzats en rock simfònic i pels espectadors que van als seus concerts.

The Other Side "A Pink Floyd Live Experience" - The Horizon Tour 2016 us ofereix l'oportunitat de passar-vos a l'altre costat.

 

 

FACEBOOK THE OTHER SIDE

 

 

 

 

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?