LA BANDA DEL SURDO 725+1 Última parada

➤ Entrada anticipada: 5€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 7€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert
 

LA BANDA DEL SURDO

725+1 Última parada

La Banda del Surdo posa punt i final i s’acomiada de carrers, places i escenaris amb una gran festa a La Mirona. La percussió, els ritmes del món, el moviment i la seva energia sense límits marcaran una nit que promet ser molt especial. L’últim bolo de La Banda del Surdo arriba carregat de sorpreses, col·laboracions i emocions fortes, per reviure i celebrar els 20 anys de trajectòria del grup.

LA BANDA DEL SURDO

Percussió, ritmes del món, moviment i energia sense límits!

20 anys de trajectòria, més de 700 actuacions arreu d’Europa, 5 espectacles, 3 àlbums publicats i col·laboracions amb diferents companyies com Cirque du Soleil, Comediants o La Fura dels Baus.

La Banda del Surdo és una companyia gironina que treballa en el camp de la percussió, la música i els espectacles de carrer. L’origen del grup el trobem en la banda de percussió que donava ritme als correfocs d’Els Diables de l’Onyar. L’any 1997, els percussionistes van adoptar el nom de La Banda del Surdo i van començar la seva trajectòria com a companyia.

Durant tot aquest temps la proposta artística de La Banda del Surdo s’ha centrat principalment en Percussionante! un espectacle de carrer que s’ha pogut gaudir arreu d’Europa. Una nombrosa formació de percussionistes amb un repertori de ritmes d’arreu del món –africans, llatins, brasilers, flamenco, hip-hop, orientals,...- i acompanyats per la dansa de dues xanqueres apareixen entre el públic per reivindicar el carrer, el contacte directe, l’emoció del moment i el poder dels tambors.

Amb l’espectacle Percussionante! el grup ha participat amb gran èxit als principals festivals de música i teatre de carrer de Catalunya, i té una àmplia experiència internacional amb actuacions a França, Espanya, Itàlia, Regne Unit, Suïssa, Bèlgica, Alemanya, Irlanda, Rússia, Romania, Noruega, Croàcia, Països Baixos i Marroc.

PERCUSSIONANTE!

L’any 2006, coincidint amb el desè aniversari de la companyia, La Banda del Surdo presenta Dukkun, un espectacle de sala en format de concert. La percussió es manté com a principal protagonista en un repertori vibrant que incorpora composicions melòdiques, veu, nous instruments i molta creativitat. Amb Dukkun el grup troba un so personal que connecta les tradicions globals de la percussió amb una música oberta a l’eclecticisme de gèneres, creant una rica fusió d’estils amb els ritmes ètnics i les músiques d’arrel, el funk o el rock.

L’espectacle es va estrenar a Temporada Alta –Festival de Tardor de Catalunya, i s’ha presentat entre d’altres llocs a l’Auditori de Barcelona, al Teatre Grec de Barcelona, i va estar girant arreu de Catalunya en el marc del Festival Internacional de Percussió de Catalunya o el circuit Xarxa de Músiques que organitzen les Joventuts Musicals de Catalunya, entre d’altres.

DUKKUN


 La Banda del Surdo també ha treballat durant aquests anys en altres propostes de creació com Kabaré Bum Bum (percussió, teatre i cabaret), Crom (percussió, pirotècnia i efectes visuals), o Up! Surdo (espectacle-concert d’escenari). El grup també ha col·laborat habitualment en produccions especials i espectacles d’altres companyies, entre les que destaquen el Cirque du Soleil, Comediants, La Fura dels Baus, el Circ Cric de Tortell Poltrona, Les Plasticiens Volants o Studio Festi, entre molts d’altres.

 

FACEBOOK LA BANDA DEL SURDO

 

 

 

 

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?