PHANTOMS VERSUS ZOMBIS - The battle of the monsters

➤ Entrada anticipada: 10€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 12€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

LOS TIKI PHANTOMS

S'acosta el moment del "Despiporre" màxim

Ja han passat 10 anys des que el quartet cadavèric mes divertit va escapar del volca Kilauea i va aparèixer a l'escena musical nacional. Mes de dos-cents concerts per la Península, Europa i fins a Las Vegas han deixat un gran numero d'adoradors al Gran Deu Tiki.

No us espanteu perquè això acaba de començar, per celebrar el DESÈ ANIVERSARI DE LOS TIKI PHANTOMS prepareu-vos per mes tiki-congas, mes melodies enganxoses i crowd surfings en matalassos inflables a mes de moltes noves sorpreses a la GIRA DE PRESENTACIO DEL NOU DISC que deixaran al públic dels seus concerts convertits en fidels seguidors de la Tiki-Religió mes divertida i ballable que existeix.

Llarga vida al Gran Deu Tiki i a Los Tiki Phantoms!

FACEBOOK LOS TIKI PHANTOMS

MOTORZIMBIS sorgeixen de les seves tombes en el 2015 i en més de 10 anys de trajectòria ja s’han convertit en un clàssic per a tots els amants del cinema de terror i el Rock n’ Roll. Pioners de l’Horror Punk i el Psychobilly al territori espanyol, no hi ha una nit de Halloween en la que no estiguin donant un concert, animant la festa amb el seu ritme desenfrenat i les seves enganxoses melodiess. Tot això entregat amb humor, un aire festiu, sinistre i divertit.

Aquest any 2015, la banda torna a l’atac amb el seu tercer disc, “Estan vivos!”, un rigorós treball de 13 cançons de pur rock n’ roll, horror punk i psychobilly amb un segell molt característic. Lletres repletes d’humor, acció i terror. El seu últim projecte s’erigeix com un recorregut nostàlgic de principi a fi.

Motorzombis porta centenars d’actuacions a les seves esquenes i han compartit escenari amb les bandes més grans i mítiques afins al seu gènere com The Damned, The Misfits, Marky Ramone, Hola Ghost…,entre molt altres.

 

 

 FACEBOOK MOTORZOMBIES

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?