MAMAS GUN + Víctor Branch

➤ Entrada anticipada: 12€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 15€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

 

MAMAS GUN Des que varen iniciar la seva carrera fa prop de deu anys, el quintet londinenc Mama’s Gun ha vist com la seva trajectòria seguia un excitant camí sempre ascendent. I no ens estranya, perquè pas a pas Mama’s Gun consoliden la seva posició com a una de les més importants formacions europees a l’hora de combinar pop, rock, soul i funk amb resultats accessibles, addictius i ballables. Des que van convertir-se en la formació estrangera de més èxit a les ràdios japoneses el 2009 i des que varen aconseguir ser número 1 a llistes de paÏsos com Japó o Corea, tot ha anat rodat per un grup jove i sòlid que ha girat per pràcticament tot el món i que ha compartit cartell amb una llarga llista de grans artistes internacionals de soul i de pop.

Al llarg d’aquests primers mesos de 2016, la formació dirigida el cantant i compositor Andy Platts estarà protagonitzant el Cheap Hotel Tour Finale, una sèrie de comptats i exclusius concerts amb els quals completaran la gira de presentació del seu tercer llarga durada, “Cheap Hotel”, amb el que fa dos anys que estan a la carretera. D’aquí, que el seu pas pel Black Music Festival suposi una de les darreres oportunitats de gaudir àmpliament del seu repertori actual i el moment ideal per a descobrir el talent sobre l’escenari d’aquesta banda que pren el seu nom d’un dels grans treballs de la grandíssima Erykah Badu.

 

 FACEBOOK MAMAS GUN

VICTOR BRANCH Nascut a Barcelona l'any 1992, Victor Branch és un cantant de formació principalment clàssica que ha sabut fusionar aquest aprenentatge amb la música que li agrada. Als 19 anys, s'integra com a cantant a la Orquestra Internacional Costa Brava, on desenvolupa les seves aptituds sobre l'escenari.
Actualment, Victor Branch, ha decidit començar la seva carrera en solitari, buscant el seu propi estil entre referents com Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Etta James i de més contemporanis, com Amy Winehouse, Michael Bublé, Alicia Keys o Beyoncé.

Nacido en Barcelona en 1992, Victor Branch es un cantante de formación principalmente clasica que ha sabido fusionar este aprendizaje con la música que le gusta. A los 19 años, se integra como cantante en la Orquesta Internacional Costa Brava, donde desarrolla sus aptitudes encima del escenario.
Actualmente, Victor Branch, ha decidido empezar su carrera en solitario, buscando su propio estilo entre referentes como Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Etta James y de mas contemporáneos, como Amy Winehouse, Michael Bublé, Alicia Keys o Beyoncé.

Born in Barcelona in 1992, Victor Branch is a trained singer educated in classical music who is also able to fuse his acquired knowledge with more modern tracks. At 19, joined the Costa Brava International Orchestra, where he further developed his musical skills.
Currently, Victor Branch is pursuing a solo career, sourcing inspiration from Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Etta James and more contemporany artists such as Amy Winehouse, Michael Bublé, Alicia Keys or Beyoncé.


FACEBOOK VICTOR BRANCH

COM ARRIBAR A LA MIRONA?