GRATEFUL BLUES

➤ Entrada anticipada: 8€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 10€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

 

Grateful Blues es una formació gironina que reivindica l'alegria i la festivitat del blues. Presenten un repertori que beu a parts iguals del passat, present i futur del genere. Amb unes sòlides arrels al delta del Mississippi i especialment als sons de Nova Orleans, hi incorporen temes propis amb pinzellades de rock i soul. Una formació per escoltar, ballar i disfrutar.
La banda esta composada per músics de llarga experiència professional que han format part de formacions catalanes com Ja t'ho Diré, Toni Beiro, Kitsch, Sui generis, Astun Kiki o Zitzània, i de formacions irlandeses i americanes com Mary Stokes Band, Rob Strong Band, Amy LaVere o Richard Johnston and the Foothill Stompers. També han col.laborat amb artistes dels dos costats de l'Atlàntic, desde Billy Boy Arnold, Angela Brown i Steepwater Band per un costat, a Dirty Club, Julio Lobos i La Banda del Yuyu per l'altre.
Han participat al Festival Emergent de Girona, al Black Music Festival, al Festival de Blues d'Albatàrrec i a nombrosos locals del territori nacional.


Aquest 26 de febrer presenten el que és el seu primer disc de temes de propis amb tota la formació: Waitin' no Mo'. Gravat aquest passat estiu a sessió a la Jazz cava de Terrassa per Marc Boria.
Serà un concert amb sorpreses i col.laboracions.
 
Anna Fusté - baix
Àngel Abad - bat
Miquel Brugués - teclats
Lluís Figueras - guitarra
Manel Rost - veu i armònica

 

 

 FACEBOOK GRATEFUL BLUES

COM ARRIBAR A LA MIRONA?