CALIFORNICATORS - TRIBUT A RED HOT CHILI PEPPERS

➤ Entrada anticipada: 6€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 8€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

 

Californicators és un projecte que neix el gener de 2008 a la ciutat de Barcelona. Miki Santamaria (baixista), Danny Navarro (baterista) i Marc Aliana (guitarrista) decideixen fer una banda tribut als Red Hot Chili Peppers, una banda que els apassiona, i convoquen un càsting per trobar cantant. En aquest càsting apareix Niko Costello, que passa a completar la banda immediatament. Aviat es reuneixen a So i Art Studios (Badalona) per gravar una demo, de la mà dels productors Juanjo Verdú (Mojinos Escozíos) i Dani Trujillo. Aprofitant la condició multisala d'aquest estudi, l'enregistrament es realitza simultàniament (tocant tots alhora) per així recrear l'esperit dels Red Hot Chili Peppers en directe.

El repertori de Californicators té una durada de més d'hora i mitja i abarca tota la història dels Red Hot Chili Peppers, incloent totes les cançons que han fet famosa la banda californiana. La posada en escena intenta ser el més semblant possible a la banda californiana, no només en termes musicals sinó també en tot el que es refereix al visual (moviments, gestos, vestuari, distribució, instruments ...).
Durant aquest temps podem destacar la presència de Californicators al Festival Viñarock, Cosmic Children de Cantàbria, Festes del Pilar de Saragossa, Festes del Pilar de Fraga…

GIVE IT AWAY NOW !!!!

 FACEBOOK CALIFORNICATORS

COM ARRIBAR A LA MIRONA?