CONCERT DE REIS || THE FUNK BOSS BROTHERS + La Banda de la Impremta

➤ Entrada anticipada: 3€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 5€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

 

The Funk Boss Brothers és una banda de funk establerta a Girona i formada el 2012 amb la intenció d’oferir dues hores de festa amb un recull de hits i himnes 96% Funk-Disco, 2% Soul i 2% Rock. Aquesta formació us transportarà a l’època dels JB’s, Kool & The Gang, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Chic i una llarga llista de clàssics del gènere.

Durant l’espectacle podreu fer un viatge per la història del funk en el que també hi tenen cabuda artistes més contemporanis com Jamiroquai, Lenny Kravitz, Cee Lo, etc. Amb The Funk Boss Brothers no només podràs ballar i cantar temes que has sentit tota la teva vida en pel•lícules, discoteques, radio i televisió, sinó que te la servirem com ningú sap fer-ho: caràcter, intensitat i festa al més pur estil Soul Train dels 70s.

Sens dubte, aquesta banda de funk ofereix un directe que no deixa indiferent a ningú, amb dues veus excepcionals pròpies de la música negra i una maquinària instrumental molt compacta: línies de baix demoledores, riffs de guitarra impossibles, teclats amb molt de flow i els ritmes de batería amb més groove que heu sentit mai.

 

 FACEBOOK THE FUNK BOSS BROTHERS

La Banda Base de la Jam de la Impremta comença com a grup resident del mític local "La Impremta" de Girona, que va reobrir les seves portes 3 de juny de 2011 després de molts anys de tancament. El Juny de 2014 la Impremta canvia de rumb i la Banda decidim seguir cap un altre costat. És llavors quan el Sunset Jazz Club ens ofereix el seu local per a les nostres Jams. Des de Octubre de 2014 podeu trobar-nos el segon diumenge de cada mes al Sunset Jazz Club (c/Jaume Pons i Martí, 12 de Girona) a partir de les 20h

Jam oberta a tots els estils i a tots els nivells. Cal dur instrument propi (menys amplis, piano i bateria).

 

 FACEBOOK LA BANDA DE LA IMPREMTA

COM ARRIBAR A LA MIRONA?