SENYOR MIT + MINERVA

➤ Entrada anticipada: 7€ + despeses de gestió
➤ Entrada taquilla: 10€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

"El teu vestit m'encanta", Senyor Mit

    

Després d'un temps de silenci des del seu primer disc "Juny, juliol i agost", Senyor Mit (Carles Serras) torna amb més força que mai. Sense abandonar la seva essència bàsicament de cantautor, en el seu segon disc, "El teu vestit m'encanta", hi trobem un so de banda més consolidat (Enric Fluvià al baix, Andreu Revilla a la bateria i Laia Frigolé als teclats i veus), amb més presència de guitarres elèctriques i, en general, un so més pop. Hi trobarem també col·laboracions especials, com la de Joan Enric Barceló (Els Amics de les Arts).
    Senyor Mit segueix composant unes lletres poètiques dins la senzillesa, que ens dibuixen petites escenes quotidianes i que ens parlen, bàsicament, de les relacions humanes: l'amor d'una parella d'ancians, una cançó sobre un noi i el mar, la història de dos amants furtius, un retrat de la solitud...
    En definitiva, un retorn esperat i que no deixarà indiferent ni als seus seguidors incondicionals ni a aquells que s'hi apropin per primer cop. Amb naturalitat, molta força i una major maduresa, aquest disc és més vital que el primer, però sense perdre ni un gram de poesia. Altament recomanable.

 

 FACEBOOK SENYOR MIT

 

MINERVA
De nom mitològic i essència artesanal, Minerva és una banda gironina formada -en el seu nucli- per la cantant Abril Gabriele i el guitarrista Lluís Rodríguez (exmembre de The Pepper Pots). Amb influències d’estils com el soul, rythm and blues, funk, rock o pop, entre d’altres, beuen de les experiències ante- riors per portar-nos per camins amb marques totalment personals. Capaços d’eriçar-nos la pell amb cançons de gran sensibilitat i profunditat, també es deixen anar amb força per sacsejar-nos i posar-nos davant del mirall allò que ens remou. A finals d’any està previst que vegi la llum el seu primer disc.

 

 FACEBOOK MINERVA

COM ARRIBAR A LA MIRONA?