COLDDAY Coldplay TRIBUTE

Entrada anticipada a 6€ (+despeses de gestió) | 8€ a taquilla
*OBERTURA 30 MIN ABANS DEL CONCERT

Coldday va néixer el 2012. La banda és el resultat d'unir 4 músics, el seu talent i el seu esforç per crear un gran, fidel i honest homenatge a Coldplay, la banda formada per Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman i Will Champion. Es tracta definitivament d'una banda creada per coldplayers i per a coldplayers.
 
La banda vé de Barcelona, on s'han creat un gran nom entre altres bandes tribute bands. La seva devoció per la feina ben feta els ha dut per tot tipus d'escenaris, des de festes privades a grans audiències en teatres i auditoris. També han tocat en diferents països com Espanya, Andorra, França, Bèlgica, Holanda, Luxemburg, Alemanya, Romania i l'est d'Àsia (Malàisia, Indonèsia, etc).
 
Coldday porta als escenaris tota la màgia de la música de Coldplay. Durant gairebé dues hores experimentaràs tota la atmosfera, emoció i energia d'un autèntic directe de la banda britànica. Interpretació impressionant, llums, una fidel posada en escena... tot el que un coldplayer pot esperar.
 
Coldday interpreta les més grans i populars cançons de Coldplay, des del seu primer disc "Parachutes" fins al seu més recent "Ghost Stories". Fidels a l'essència de Coldplay, la banda sempre manté la mateixa atmosfera i escenografia en totes les actuacions.
 
Que comenci el show!

FACEBOOK COLDDAY COLDPLAY TRIBUTE

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?