ASPID | Imágenes de Dolor + Whipping the Clown

Entrada anticipada a 10€ (amb despesa inclosa) 9,25€ + 0,75€ | 12€ a taquilla
*OBERTURA 30 MIN ABANS DEL CONCERT

ASPID torna per un dia!
El projecte IMAGENES DE DOLOR, seguirà fent concerts després d'aquesta presentació.

ASPID IMAGENES DE DOLOR, neix amb la idea de reflectir de nou als escenaris, les millors cançons, els missatges profunds, sentiments..., en definitiva la millor època d'una banda que va marcar un precedent en el panorama metàl•lic català i espanyol.Juego Sucio, Mentiras, No Hay Justicia i el mateix Imágenes de Dolor, ja són clàssics entre els seguidors “metaleros” i els podrem tornar a gaudir en directe.

Els músics participants, no només són excepcionals executors del seu instrument. La seva estima per aquestes cançons, és tant o més profunda que els propis membres originals. Si a més, entre ells participa un d'aquests membres originals com a músic i ideòleg d'aquest projecte (Rafa Garrigós, bateria), garanteixen el bon fer i la contundència necessària per donar-ho tot en escena.El 6 de febrer de 2016, a la Sala La Mirona de Salt a Girona, podrem veure en acció com a vocal a Jordi "Somàlia" (Expectativa Zero) i la col•laboració especial de Marc González "Corso" (ex Àspid i Rockzilla, ara en les files de Slavedown). També col•laboraran en algunes veus Lluc Barba (Bad Motherfuckers) i Víctor "La Voz" (Erio).

A les guitarristes tindrem el plaer de comptar amb la participació d'Ernest Cortada (Erio), Chris Pérez (ex Violblast) i la col•laboració de Jordi Solè (ex Àspid i actual militant a La Senyora i The Teck Rose Band).

El complement contundent per a la base rítmica anirà a càrrec de Fran Gutiérrez (ex Mute) i tindrem l'oportunitat de tornar a veure i escoltar el baix de Javi Garrigós (ex Àspid, actualment en bandes com Àpeiron i Vaques Sagrades).Per aquest gran esdeveniment, hem triat un repertori idoni per gaudir d'un directe que no et deixarà indiferent. Un ampli repàs del clàssic àlbum " Imágenes de Dolor " combinat amb cançons del seu primer vinil "Oscura Reflexión" i el demolidor últim disc d'estudi de la primera etapa "Energía Interior", així com alguna que altra sorpresa.

 

FACEBOOK ASPID

 

Formats a l'any 2008, procedents d'altres bandes de diversos estils, la banda decideix començar a compondre una sèrie de temes basant-se, en un principi, en unes bases rítmiques amb notables canvis de tempo, guitarres contundents i donant-li molta importància a la melodia, de manera especial en les línies vocals.
A causa d'algun lleuger canvi de formació, l'enregistrament del seu primer àlbum s'inicia el 2014 assumint la producció de la mescla en Doblezeroo Studio (Lloret de mar) i masteritzant-lo en Steady Road (Barcelona), qui així mateix es faran càrrec de la producció de el seu primer video-clip "Shattered feelings" realitzat per Juan Torres.
En el seu primer LP, anomenat "Playground", la banda aconsegueix un so molt potent, amb guitarres cruixents, sinuoses línies de baix i un òptim treball en la bateria que permet donar curs a el gran talent que posseeixen, especialment en el seu vessant més melòdica en les veus i cors sense oblidar la part més dura que també caracteritza el seu personal estil.

FORMACIÓ

➤ Cristian Tapia (Veu)
➤ Cesar Pérez (Guitarra rítmica/solista)
➤ Marc Puig (Guitarra rítmica)
➤ Antonio Molina (Baix)
➤ Joan Puigvert (Bateria)

 

 FACEBOOK WHIPPING THE CLOWN

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?