WALTRAPA & THE CASHMAKERS + TÒFOL MARTÍNEZ BLUES BAND

Entrada anticipada a 8€ (+ despeses gestió) |10€ a taquilla | Socis de la SBG 7€
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT

WALTRAPA & THE CASHMAKERS neix el 2012 a Girona per aportar un contundent directe als escenaris de blues i rock del país. Es tracta d'un power trio que interpreta clàssics del blues, del rhythm'n'blues i del rock'n'roll a l'estil de Texas. És per això que l'estil d'aquesta banda és el Texas Blues.
Guitarra crua i elèctrica, veu desgarrada, baix poderós i arrossegats ritmes de shuffle a la bateria. Aquesta és l'actitud d'aquests tres gats sobre l'escenari: un viatge al cor de la música elèctrica negra.
Les referències més conegudes dels Waltrapa & The Cashmakers són les grans figures del blues elèctric i negre Freddy King, Albert King, Albert Collins i Buddy Guy, dels blancs i texans Johnny Winter, Stevie Ray Vaughan, The Fabulous Thunderbirds, Nick Curran i Shawn Pittman, o de l'immortal Jimi Hendrix. En els seus directes, però, sempre pot aparèixer una sorpresa per al delit del respectable.
El 2013 han publicat el seu primer treball discogràfic anomenat "Smokin' stuff", un vinil de 10" en edició limitada , autoeditat pel propi segell discogràfic The Blue House On The Hill Records.

Waltrapa & The cashmakers

 

FACEBOOK WALTRAPA & THE CASHMAKERS

En format de trio, TOFÒL MARTÍNEZ BLUES BAND combina les cançons pròpies del seu nou disc 1979 amb les versions dels seus discs anteriors “Hallelujah” i “From Tossa to Bentayga” acompanyat d’Agustí Borrell a la bateria i de Cobre al baix i contrabaix.

tofol martinez 

FACEBOOK TÒFOL MARTÍNEZ

COM ARRIBAR A LA MIRONA?