PAPEL MACHÉ + TRUJAZZ XL

Entrada anticipada a 5€ (+ despeses gestió) | 7€ a taquilla
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT 
 

 

 Quan Keila va començar a compondre cançons, mai va imaginar que diversos anys després, després d'unes pizzes i uns cafès amb uns amics, sorgiria un grup de música. I és que PapelMache va començar sent això; un grup de joves en els seus vint-i-, alguns família i altres amics, quedant junts per passar l'estona, tocar música i explicar contes i històries a través d'ella. Històries i contes sobre la vida, l'amor, del que curiosa que és la fe, del creador del cel, del cafè, dels viatges i maletes, del color, de la mort i els comiats, de les coses que porten goig i felicitat i dels detalls de cada dia.

Amb el temps (i amb la vida) el grup ha anat evolucionant, canviant (alguns s'han casat, o estat pares, o mudat a diferents ciutats). No obstant això, les seves cançons segueixen aquí, i ¡queden més per venir!
Amb lletres en espanyol, català i anglès, al grup de Barcelona i rodalies no li falta imaginació ni noves idees. En 7 anys, PapelMache va gravar tres CDs: "Onze detalles y un cafe", "Viaje rediseñado" y "Ve, dilo a las montañas", que es poden escoltar a Spotify, itunes i CDBaby. Ha col·laborat també en altres projectes, com dos cds de Nadal per a nens, una cançó per a Àgape (campus crussade), entre altres.

 FACEBOOK PAPEL MACHÉ

 

 

Trujazz és un curiós projecte musical creat l’any 2010 on aquest cop es transformarà en Trujazz XL, un concert únic i especial amb col·laboracions de nous musics del món del Jazz, el Folk, el Clàssic o el Flamenc.


FACEBOOK TRUJAZZ

COM ARRIBAR A LA MIRONA?