INAUGURACIÓ TEMPORADA 2015-16 de RISE UP

Entrada anticipada a 7€ (+ despeses gestió) | 9€ a taquilla
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT

Després de l’experiència positiva de l’any passat, l’Associació gironina de Reggae Rise Up torna a inaugurar la temporada 2015-16 a la sala La Mirona, també repetint format amb un concert de dues bandes i sessió de DJs per a acabar la nit.

Així doncs, els encarregats d’obrir la nit seran els cantants gironins Carlton Shepherd i Zurdoman, ambdòs amb una trajectòria creixent, i vindran acompanyats de la A4 Reggae Orchestra, una banda molt completa nascuda el 2011 a Barcelona que de seguida es va fer un nom en els escenaris de Reggae i han mantingut una bona activitat fins avui.

El cartell serà encapçalat per JAH DOLSKI aka Johnny Dolla, artista d’ascendencia jamaicana nascut a London (U.K) el 1970. El seu primer amor i origen en la música és el Reggae, encara que també ha aparegut en diversos gèneres musicals com el Hip Hop, Garage, Grime, R&B, Jungle, Latino...

La seva carrera musical va começar a la edat de 13 anys, fent deejaying o cantant en el sound system del seu oncle King Original (70s y 80s), establert a Forest Gate, East London (U.K.).

Johnny Dolla va aconseguir les habilitats bàsiques del deejay en tours per Europa amb King Original acompanyant a Colour Man, Ranxman Booga, General Bugsy i Donovan Kingjay, incloent múltiples ciutats de Francia, Alemania i Holanda per nomenar uns pocs llocs.

La seva primera cançó, un tema de Dancehall titulat “Sweet Gyal”, va ser produïda pel llegendari artista de Reggae-Dancehall Lincoln “Sugar” Minott en el segell Black Roots, a finals dels anys 80.

Poc després d’això, Johnny Dolla va emigrar a Miami (Florida, U.S.A.) l’any 1988, i va formar part de diversos sounds de la zona fins a formar el col·lectiu de Poison Dart Sound de Tampa Bay. A més l'any 2000 construeix el seu estudi anomenat Tha Music Agency.

Ara, moltes llunes després, té el seu propi segell discogràfic independent: Incredible Rebel Muzik.

Finalment, i sota el nou nom Jah Dolski, ja es pot focalitzar en la seva pròpia carrera com a cantant solista i amb un bon nivell com a artista en aquests moments. Aquest fet li ha permès contactar i començar a treballar recentment amb la gent d’Arise (productors i sound system de Girona), cosa que l’ha portat a actuar en aquest concert organitzat per Rise Up a La Mirona (Salt,

Un cop acabats els concerts, alguns dels DJs de l’associació Rise Up es cuidaran de posar música fins al final de la nit, abarcant els diversos estils de música jamaicana: Roots, Rocksteady, Ska, Digital...

Actuacions amb banda:

JAH DOLSKI a.k.a. JOHNNY DOLLA (U.K.)
acompanyat d'ISLAND DEFENDERS

CARLTON SHEPHERD, ZURDOMAN & FRIENDS
acompanyats de l'A4 REGGAE ORCHESTRA

(Abans i després dels concerts: RISE UP FAMILY DJs)

Entrada anticipada: 7 € (+0,75€ despeses gestió)
Entrada a taquilla: 9 €

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?