MOTÖRHITS + SEEK'EM ALL + KORXEA

Entrada anticipada a 10€ (+ despeses gestió) | 15€ a taquilla
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT

 

MOTÖRHITS no es un tribut qualsevol, han clavat a la banda anglesa en tots els sentits, tant estètica com musicalment, realment es un CLON.
El seu show no deixa indiferent a ningú, ni als mes fermes i fidels seguidors del grup britànic, ni a la gent que tant sols vol sentir bon Rock & Roll.
Una escenografia imitant un reguitzell d’amplis, una immensa bateria i la similitud del cantant, tant en la indumentària com en la veu, us faran reviure un concert dels mítics Motörhead on podreu sentir els seus millors clàssics: la contundència de Killed by Death o Damage Case... la velocitat de Ace of Spades o Iron Fist… o el sempre trepidant Overkill,  sense descartar infinitat de les seves millors cançons: Stay Clean, Bomber, Rock Out…

Porten des de 2012 girant per tot l’estat amb el seu show i els ha portat a tocar, amb gran èxit de públic, als millors festivals de Rock de la península: Rock Fest (Barcelona), Leyendas del Rock (Alacant), Resurrection Fest (Lugo), Interpeñas (Zaragoza)...

Amb MOTÖRKIDS tota la família podreu viure i disfrutar d’un dels explosius i enèrgics concerts dels britànics Motörhead.
We are Motörhits and we play Rock&Roll...FOR KIDS!!!

 

FACEBOOK MOTÖRHITS

Neix de les ganes de quatre músics de tributar a un dels seus grups preferits, i alhora, un dels més influents de la història del rock en general, i del metall en particular: Metallica.

Després de diverses anades i vingudes buscant la formació ideal, a l'estiu de 2010 es completa la banda amb Marc Prim (Soul Aside, Sargon) a la bateria, Edu Seoane (Soul Aside, Blue Coconut) al baix, Xavi Garriga (Uzi Incident) a la guitarra solista i Miquel Roura (Uzi Incident) a la guitarra rítmica i veu. Formació que es manté avui dia. Després molts anys de gaudir escoltant els temes de Metallica ha arribat l'hora de tocar-los i gaudir-los en viu.

SEEK'EM ALL colpeja al públic amb un potent show, directe i desenfadat, fent un recorregut fidel per les principals cançons de la formació californiana. El repertori se centra en els seus àlbums més clàssics i més celebrats pel públic, però sense oblidar-se de èpoques més recents, com la nova etapa estrenada amb l'últim disc d'estudi, de moment, de la banda.

FACEBOOK SEEK'EM ALL

FACEBOOK KORXEA

COM ARRIBAR A LA MIRONA?