MOTÖRKIDS

Entrada anticipada a 6€ (+ despeses gestió) | 10€ a taquilla
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT

Un dels millors i mes actiu tribut de tot l’estat MOTÖRHITS tribut a Motörhead ens presenta un nou format del seu show MOTÖRKIDS.
Un concert molt especial, on tocaran les cançons dels anglesos Motörhead a un volum apte per tots els públics, per tal de que tota la família i sobre tot els mes petits puguin viure la màgia del Rock & Roll en directe.

Amb el suport d’una animadora infantil, que durant el show ajudarà als mes menuts a interactuar amb el grup i on a part de Rock & Roll també hi haurà, entre d’altres coses,  globus, guitarres i percussió que ajudaran a que els nens se sentin particeps i part de l'espectacle.
Podríem dir que serà una mena de festa infantil però en lloc del “caspós” Joan Petit com balla escoltaràs i ballaràs cançons mítiques com l’Ace of Spades o el Killed by Death.

Si t’agrada el Rock & Roll i vols inculcar als teus fills aquest esperit, no et pots perdre el show de MOTÖRKIDS!!!

La idea de MOTÖRKIDS va néixer fa uns mesos al festival Rock Fest de Barcelona, al veure que molts dels seguidors del Rock mes dur amb les seves melenes i xupes plenes de parxes venien acompanyats dels seus fills i en alguns casos fins i tot dels nets, havent d’utilitzar en la majoria de casos taps o cascos per les orelles per protegir-los del fort volum dels concerts!!! Amb el gran inconvenient de que la seva reduïda estatura els impossibilitava gaudir visualment del show.
Per que no fer-ho al reves, tocar a un volum mes baix i amb escenaris mes petits, però amb la mateixa energia que en un concert a tota castanya!!!

FACEBOOK MÖTORKIDS

 

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?