LAX'N'XICS amb LAX'N'BUSTO

Entrada anticipada a 6€ (+ despeses gestió) | 9€ a taquilla
*OBERTURA 30 MIN ABANS DEL CONCERT

LAX’N’BUSTO presenta Lax’n’Xics amb la col·laboració de la Coral Infantil i Juvenil de l’ Aula de Música de Girona.

Després de l’èxit al Festival Strenes, a l’Acústiqueta de Figueres i a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, on es van exhaurir les entrades, Lax’n’busto arriba a la Mirona de Salt per oferir l’espectacle Lax’n’xics que és un concert adreçat als més petits on juntament amb els seus pares podran gaudir de les cançons Essencials d’aquesta mítica banda del nostre país, amb 29 anys d’experiència dalt dels escenaris.

Aquest cop però, repetiran l’experiència de compartir escenari amb la Coral Infantil i Juvenil de l’Aula de Música de Girona, que ja van participar en el festival i Strenes, i que de nou tornen a coincidir, per cantar plegats. Dirigits per Marta Sasanedas, el proper 29 de Novembre, la Mirona continúa amb els espectacles familiars a les 18:00 hores, No t’ho perdis!


 

Per als més petits de la casa i les seves famílies.

Aprofitant l’experiència que han anat adquirint els darrers anys amb els més petits de la casa, en diferents activitats educatives i musicals, els Lax’n’Busto ens ofereixen, en directe, un CONCERT dissenyat i pensat per als més menuts.
LAX’N’XICS és un concert d’una hora de durada aprox, on el grup recupera les cançons més populars de la seva trajectòria de gairebé trenta anys dalt dels escenaris i que, de forma directa, apropen els nens i les seves famílies a les cançons més conegudes que han format part del repertori musical de varies generacions!!! que han crescut amb elles i que ara poden escoltar-les amb els seus fills petits en horaris adaptats a les seves necessitats.

Són concerts de tarda, en espais tancats, i on tant pares com fills podran gaudir de les cançons més rockeres i amb més ritme de la trajectòria musical d’uns dels grups de referència del panorama musical del pop-rock català dels darrers trenta anys.

Cançons com Llença’t, T’estimo molt, La meva terra és el mar, Que boig el món, tornaran a endinsar-nos en un viatge musical on petits i no tant petits podran gaudir d’un espectacle musical fet a la seva mida i on poder cantar i ballar amb les cançons del grup ja no serà una exclusiva dels adults en horaris de nit, sinó que els PETITS en seran els principals protagonistes en horaris de mati o tarda. 


FACEBOOK LAX'N'BUSTO

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?