BLAUMUT + COPA LOTUS

Entrada anticipada a 15€ (+ despeses gestió) | 18€ a taquilla
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT
El primer arbre del bosc (Autoedició, 2015), el nou disc de Blaumut, és una invitació a fer un viatge interior, intens i ple de turbulències emocionals i sentiments que ens endinsaran en aquest bosc. Sigues valent. Deixa’t portar pel vent. Si hi entres, ja no voldràs sortir.
Aquest nou àlbum, amb més producció i profunditat que l’anterior, ens submergeix en, un mar d’emocions a flor de pell. El primer single del disc “El primer arbre del bosc”, que alhora dona nom al nou disc, s’inicia amb una bateria potent que ens marca el ritme d’un tema que corprèn. Com mirar-se en un mirall i redescobrir aquell rostre que veus en pocs moments del dia.
 

 FACEBOOK BLAUMUT

 

Aquest quartet de Vilanova i la Geltrú profunditza en el pop i folk-rock d’arrel nord-americana, que facturen amb duet de guitarres, contrabaix i bateria. Són joves però veterans dels escenaris, així ho demostren en els seus concerts on presenten el seu disc debut 'El Moixó Foguer' (Rgb Suports, 2015).
El disc ha estat enregistrat als estudis Ultramarinos Costa Brava amb Santi García al capdavant. Després de guanyar el concurs Sona9 i ser portada de la revista Enderrock, Copa Lotus ha pogut aliar-se amb un productor d’excepció, el músic californià Ken Stringfellow, músic de bandes com REM o The Posies. El seu hàbitat natural són els escenaris, per això l'han enregistrat tocant tots alhora en directe. Cançons com Els títols de crèdit, La fàula del llop o Pares Noels als balcons, són només alguns exemples de la troballa en les seves melodies i d'arranjaments orgànics, gairebé macrobiòtics i que creixen encara més amb la proximitat dels concerts.
Festivals com el MMVV, el BAM, Faraday, FiM de Vila-Seca, el Vida (entre molts d'altres) i ciutats i pobles d'arreu del territori ja han estat testimonis del seu espectacle de pop lluminós i folk desbocat.
Alguns periodistes no han trigat en fer-se ressó d'aquest àlbum que s'estrena el proper 3 de febrer.
“D'un un tacte exquisit, melòdicament frondós i de certa ampitud cromàtica, propi d'una banda amb més trajectòria de la que realment té."
Jordi Bianccioto
“Un punt de trobada entre la música d'arrel nord-americana i els sons de casa nostra, amb un polsim d'actualitat sònica i dues cullerades de savoir faire.”


Nando Caballero

 FACEBOOK COPA LOTUS

COM ARRIBAR A LA MIRONA?