EL GRAN WYOMING Y LOS INSOLVENTES

Entrada anticipada a 15€ (+ despeses gestió) | 18€ a taquilla
*OBERTURA DE PORTES 30 MINUTS ABANS DEL CONCERT

Wyoming y Los Insolventes
Aquest quartet integrat per José Miguel Monzón (El Gran Wyoming) i Miguel Ángel Ariza, José Alberto Solís i Luis de Diego (Los Insolventes) es forma l’any 2009 amb l’únic objectiu de donar curs a l’escenari a les influències musicals comuns dels membres del grup versionant en clau de rock als seus artistes preferits.
La sala que va veure néixer la banda va ser la mateixa sala on va néixer el projecte, el Honky Tonk de Madrid. Va ser en aquesta sala on El Gran Wyoming es va acostar a proposar el projecte a una banda que acabava de veure tocar allà.
A causa del gran èxit aconseguit des de les primeres actuacions a Madrid, gràcies al seu repertori basat en versions de Rock and Roll des dels seus inicis fins als últims èxits, Wyoming i Los Insolventes no triga a començar a girar per tot el territori nacional havent tocat i omplert sales i teatres en gairebé totes les capitals de província del país.
L’objectiu únic de la banda en els seus concerts és fer-li transmetre al públic les bones vibracions que tenen ells a l’escenari. La bona música, unida al geni d’un mestre de cerimònies com El Gran Wyoming no fa sinó assegurar que es va a assistir a una autèntica festa de Rock and Roll.

FACEBOOK WYOMING Y LOS INSOLVENTES

 

 

 

 

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?