Dv 15 desembre | 23.30 h | Ant: 8€ Taq: 12€
Orquestra Di-versiones
Orquestra Di-versionesUn experiment que només pot sortir molt bé.
Són una de les bandes més seguides i admirades del gènere de les versions. Inimitables i inigualables, el llistó del seu espectacle està molt alt. Són una màquina de fer cançons de l’estiu amb ‘la patilla’, perpetradors de ritmes desimbolts i aconsegueixen convertir els seus concerts en karaokes populars, gràcies a una selecció imbatible d’himnes arxipopulars d’ahir i d’avui.

Preus

PROMOCIÓ EXHAURIDA
6€Entrada Individual *100 PRIMERES (EXHAURIDES)
  • Accés al 16è Aniversari de la Mirona amb Di-Versiones.
Grups de 10 persones
7€*500 PRIMERES / Entrades Anticipades
  • Accés al 16è Aniversari de la Mirona amb Di-Versiones.
Individual
8€/ Entrada Individual
  • Accés al 16è Aniversari de la Mirona amb Di-Versiones.
Taquilla
12€/ Entrada a Taquilla
  • Accés al 16è Aniversari de la Mirona amb Di-Versiones.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.
logotip-biflats.jpg
BIFLATS
BIFLATS
La cobla, sense cap mania per crear una música gamberra.
Sota la batuta del compositor Xavi Pendón i la inventiva lletrística d'Edgar Massegú (PulpoPop) neix Biflats, la 1era Catalan fanfare amb so de Cobla de Catalunya. Presenten el seu 1er disc editat sota el segell de Picap.

Bb’s són una cobla que trenca motlles: és una cobla gamberra que vol acostar aquesta sonoritat a les noves generacions i exportar-la a l’exterior.
Biflats la formen músics de primeríssima fila i de llarga trajectòria artística, que han gravat, formen, o han format part de grups de rock català com Els PetsSauPulpoPop o Germà Negre, d’orquestres i cobles com La Principal de la BisbalOrquestra Internacional Costa BravaCobla La Flama de FarnersOrquestra Gira-SolLa Principal del Llobregat, o laJunge Deutsche Philharmonie d’Alemanya, de grups d’arrel tradicional com Tururut bonaigua, o músics que han girat amb la OJO del Taller de Músics de BarcelonaMuchachito Bombo Infierno, o en companyies com ara Dagoll Dagom o Els Comediants.
Bb’s vol ensenyar al món les particularitats del so de la cobla amb el seu espectacle sense precedents que encomana a tothom a ballar.
Bb’s és World Music Made in Catalonia.
“El 1er disc d’aquesta cobla és molt modern i molt gamberro, em sembla molt divertit.”
Empar Moliner

“Biflats són la revelació musical catalana; per molts motius: pel talent que tenen, per al qualitat dels arranjaments, per haver cregut en aquesta formació: la cobla, sense cap mania per crear una música gamberra, amb unes lletres extraordinàries (...) un producte molt ben acabat, molt ben fet, que ajudarà, sens dubte, a acostar la cobla a nous públics, aquesta és la finalitat."

Adrià Bauzó (codirector festival Amb So de Cobla)