INCONSCIENTES

Ds 30 setembre | 23 h | Ant: 15€ Taq: 20€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Inconscientes presentarà a Girona el dissabte 30 de setembre el seu nou disc "Quimeras y otras realidades".

Inconscientes és un grup de rock & roll format el 2006 per Iñaki Uoho Antón, llegendari guitarrista de Platero i Tú i Extremoduro. La banda, que va publicar un primer disc, "La Inconsciència de Uoho", es completa amb Jon Calvo, a les veus i a les guitarres; Miguel Colino, al baix; José Ignacio Pedrera, a la bateria, i Aiert Erkoreka, als teclats.

Publicat per El Dromedario Records, 'Quimeras y otras realidades' està integrat per 15 cançons, i és un àlbum doble en què hi ha molt rock & roll: tintat de blues, rythm & blues, rock del sud o hard rock i dibuixat amb característica elegància i preciosisme. Moltíssim rock & roll escrit amb la solera i la saviesa brindada per l'aprenentatge i l'experiència pròpia del pas del temps. El treball, de molt alt voltatge artístic, denota haver estat creat sense pressions, amb els músics gaudint de la seva vocació bolcant-se en les cançons i recreant-se en el seu fer tal com ja van fer 10 anys enrere, destapant novament el pot de les essències sense possibilitat de marxa enrere.

FACEBOOK INCONSCIENTES

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE