TORTELLINIS + BANANNA BEACH

Dg 16 abril | 22 h | Anticipada: 4€  Taquilla: 6€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

LA NIT DELS 10 ANYS ◆
Aquest 2017 els Tortellinis fem 10 anys com a grup. Després de molts concerts, moltes cançons i moltes experiències; volem celebrar el nostre aniversari amb una nit màgica i irrepetible.
Farem una gran festa en forma de concert, el qual hem batejat com "LA NIT DELS 10 ANYS". Els nostres amics de Bananna Beach obriran la nit amb la seva rumba festiva i alegre, i ben seguit serà el nostre torn.
Tenim la sort de poder comptar amb varies col·laboracions, gent que ens ha acompanyat durant el nostre trajecte com a grup i ens ha fet créixer. Parlem de CyBee, Sr Smizz (Animal), Hora de Joglar, CampikiPugui i Festucs; d'entre altres.

► LA NOSTRA HISTÒRIA
 
Un bon dia de 2007, quatre amics del poble de Tortellà vam decidir formar un grup de música que no tardaria a fer soroll de seguida. Després d'enregistrar la primera maqueta: Carai, Carai!, gravar un videoclip (Nits d'Estiu), i tocar en molts escenaris acompanyant grups reconeguts; el grup va madurar amb el pas dels anys.

És llavors quan es va decidir emprendre un nou camí. El 2014, una sèrie d'incorporacions en la formació ens va permetre fer un pas endavant i evolucionar musicalment. L'enregistrament d'una segona maqueta el 2015 (Deixa’m Dir-te), un any farcit d'actuacions importants i moltes sorpreses ens ha portat al que actualment som.

Ara, estem més vius que mai. Acabem de grabar el nostre primer disc: En un Racó del Món. Venim a fer gaudir, cantar i ballar a la gent. Venim a portar l’alegria. Venim amb un somriure d'orella a orella a fer el que millor sabem: fer festa. I venim de Tortellà, el nostre petit "racó del món".

TORTELLINIS

► QUI SOM?
Som els Tortellinis, però no perquè ens agradi la pasta; sinó perquè som de Tortellà.
Som un grup de 8 joves d'entre 16 i 19 anys, amb ganes de menjar-nos el món. Presentem amb molta il·lusió el nostre primer treball discogràfic: En un Racó del Món (2016, RGB Suports).

QUÈ FEM?
L'estil que ens defineix és el mestissatge. Una mescla festiva de rumba, reggae i ska.
La nostra música fa venir ganes de ballar, cantar i riure.

FACEBOOK TORTELLINIS

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE