Dv 1 juny | 00 h | ENTRADA AMB CONSUMICIÓ: 10€ | +16 anys
Aquest 2018 celebrem que fa 30 anys que l'electrònica va començar a agafar força a les nostres comarques. Des de finals dels 80 nous estils de musica de ball underground com el House, el EBM i el Techno varen començar a invair les pistes de ball en clubs on premiava les inquietuds musicals més undergrounds.

Ja a mitjans dels 90, Girona i les seves comarques es varen convertir en referència estatal i europea del techno on varen actuar djs de gran renom internacional o djs emergents que després varen ser autèntics monstres de l'electrònica.
Clubs com La Sala del Cel, el Blau (el de Banyoles i després el de Girona), el Rachdingue, el Palm Beach, el Liquid Sky o l'entrenyable Zoom varen ser lloc de peregrinatge de milers de joves procedents de sobretot del sud de França i Barcelona.

Aquesta nit conmomerativa del proper 1 de juny hi tindrem alguns dels djs que varen fer possible que tot això fós així i el suport de 2 grans marques: el Blau i La sala del Cel. Hi podreu escoltar temes de totes les èpoques, principalment dels estils més propis de l'electrònica de qualitat: Techno, House, Electro i DnB.

ATENCIÓ QUE SONARAN AUTÈNTIQUES RELÍQUIES EN VINIL!!!

line up
*******
main room · techno · electro · house
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
DAVID FUSSIÓ (La Sala del cel)
DJOSEPH (Blau Club)
EXPLOITED (La Sala del cel)
FERGIS (Blau Club)

terrassa · dnb
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
SERIOUS MAD & SANSE (Blau Club)

* ENTRADA AMB COPA: 10€
* Espai per fumadors.
* Entrada +16 anys

LA MIRONA: Carrer Amnistia Internacional S/N Salt (Girona)