MARCOS FRANZ + EDWARD ESTLIN

Dv 21 octubre | 23 h | Anticipada: 8€ | Taquilla: 10€  ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

MARCOS FRANZ

Marcos Franz és actor i músic. Una jove promesa que s'està fent un nom en diferents projectes televisius (Merlí, La Mosquitera...) i un músic amb un talent innegable. Ara surt a la palestra amb un nou disc -Start- que portarà als escenaris amb una banda de qualitat.
La seva música és jove i fresca, amb tocs melancòlics, molt personal i amb clares influències britàniques. Un estil de pop no gaire habitual a casa nostra que sense dubte caldrà prestar-hi molta atenció.

FACEBOOK MARCOS FRANZ


EDWARD ESTLIN
Edward Estlin és una banda que posa música poemes del famós escriptor E.E. Cummings a més de tenir els seus temes propis. Veus , dues guitarres, un violí, un contrabaix i percussió transmeten noves capes de ritme folk, amb un significat i un contingut en les lletres de les seves obres. Aquesta unió de la poesia i la música és ambiciós, intens i emocional.

FACEBOOK EDWARD ESTLIN

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE