ALBERT PLA | A PLENO PULMÓN + VÉASE PÁG. 57

Ds 10 desembre | 22 h | Ant: 18€  Taq: 21€ COMPRAR ENTRADES

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys. Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

 VENDA D'ENTRADES FÍSIQUES ANTICIPADES

GIRONA:

  • Musical Eiximenis - UME (Girona)
  • Mobydisc

SALT:

  • Benzinera BP Mirona (Salt)
  • Can Serrallonga

ATENCIÓ! AFORAMENT LIMITAT PER A 400 PERSONES!

 

Albert Pla és un reconegut i polifacètic artista amb més de 25 anys de carrera a l'esquena en els que ha desenvolupat una extensa activitat, tant musical com teatral i cinematogràfica.
Va iniciar la seva carrera en la dècada dels 80. Amb els seus propis shows i temes es va guanyar l'admiració d'un públic que es distingia sempre, per gaudir no només de la música, sinó de les seves posades en escena.
El 1988 obté el premi com a millor intèrpret i cançó de la IV Mostra de cançó d'autor a Jaén. Dos anys més tard, va obtenir el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya. El 1992 també va obtenir el Premi Ícaro Diario 16, que s'atorga als nous intèrprets per Rox de Lux.

 En la discografía cal destacar:
20 octubre 1989 - 1er disc “ho sento Molt”
13 noviembre 1990 - 2n disco “Aquí s’acaba el que es donava”
24 septiembre 1992 - 3r disco “No solo de rumba vive el hombre”
18 septiembre 1995 - 4t disco “supone fonollosa”
15 septiembre 1997 - 5è disco “veintegenarios en Alburquerque”
23 abril 2002 - 6è disco “Anem al llit”
15 octubre 2003 - 7è disco “cançons d’amor i droga”
13 junio 2006 - 8è disco “ Vida y Milagros”
29 septiembre 2008 - 9è disco “La Diferencia”
20 enero 2011 - 10è disco “Concert a Paris”
22 noviembre 2011 - 11è disco “Somiatruites

 A més de la música destaquen les seves aparicions en teatre i cinema: Va participar com a protagonista de l'obra teatral "Caracuero" dirigida per Pepe Miravete amb més de 150 representacions.
Ha participat en la música de llargmetratges, el més reconegut va ser amb el tema “Sufre como yo” part de la banda sonora de la cinta "Carne Trémula" de Pedro Almodóvar.
La inclusió de la cançó "El día de la bestia" al costat de Extremoduro en la versió original d'aquest film dirigit per Alex de la iglesia..
Ha col·laborat en les produccions "Airbag" de Juanma Bajo Ulloa, amb la seva presència actoral i la inclusió de la cançó "Soy rebelde”. Treballa com a actor en la pel·lícula "A los que aman” d'Isabel Coixet.
"Honor de caballería" d'Albert Serra,
"De nens" dirigida per Joaquim Jordà.
"Memòrias de Tortuga" de Frederic Amat basada en un text de Juan Goytisolo.

 Aquest any ha treballat com a actor protagonista i compositor de la banda sonora en “Murieron por encima de sus posibilidades” d'Isaki Lacuesta i acaba de col·laborar també com a actor en "El rey gitano" de Juanma Bajo Ulloa pendent d'estrenar.
En l'última dècada els seus espectacles transiten entre la música i el teatre amb un marcat esperit multimèdia entre els quals podem destacar:
"Canciones de amor y droga" estrenat 18 setembre 2003, dirigit per Alex Rigola i amb la participació d'Albert Pla i Judit Farrés amb un èxit absolut de crítica i públic i més de 200 representacions.
Rep el premi PEMOC (periodistas especializados en música ocio y cultura) al millor espectacle en directe del 2004.
També rep el premi "enderrock 2004" concedit pel públic al millor espectacle en directe.
“El malo de la película“ estrenat el 3 de juliol del 2006, d'al Festival Grec de Barcelona.
"La diferencia" estrenat el 23 setembre 2008 estrena amb el que recorrem tot el país amb un èxit rotund.

"Somiatruites" d'Albert Pla i Pascal Comelade estrenat el 27 de novembre de 2010 al Festival Temporada Alta.
Rep el premi ARC al millor espectacle de 2011
“Manifestación” estrenat el 24 de Novembre al Festival Temporada Alta amb el qual ha girat per tot el país.
Des del 2001 comença a girar amb aquests i altres espectacles per Llatinoamèrica on cada vegada va ampliant el nombre de països, aconseguint gran reconeixement i èxit de públic.

 

VÉASE PÁG. 57

Véase pág. 57 és una formació de dos components i pico, Ismael M., Javi M. i pico. Creats a principi dels temps a Girona City, es varen conèixer entre riures i cerveses, i després de comprovar que no hi havia tensió sexual entre ells dos, varen decidir començar a treballar les cançons del Isma-el creades artesanalment però en stanby.
Després de més riures, més cerveses i alguna bota de vi, van començar a actuar per diferents espais de la ciutat fins a conèixer a Xebi SF qui es va enamorar del duet produint “ROBOT” el primer EP del grup que ara ens presenten.
P.D. No tenen ni puta idea de llegir partitures.

FACEBOOK VÉASE PÁG. 57

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE