FESTA ANIVERSARI 10 ANYS DE LINK PRODUCCIONS | The Funk Boss Brothers + Sexy Toys

DIVENDRES 19 FEBRER || 22:00H || Sala 2 ENTRADA TAQUILLA

➤ Entrada taquilla: 3€

*Obertura de portes 30 minuts abans del concert

Aquest any, Link Produccions (linkproduccions.com), empresa referent de serveis a l’espectacle a les comarques gironines, celebra 10 anys i ho vol fer amb música. El proper 19 de febrer, dues bandes formades per músics que també han treballat a Link Produccions -Sexy Toys i The Funk Boss Brothers- encetaran la celebració d’aquest 10è aniversari.

The Funk Boss Brothers

The Funk Boss Brothers és una banda de funk establerta a Girona i formada el 2012 amb la intenció d’oferir dues hores de festa amb un recull de hits i himnes 96% Funk-Disco, 2% Soul i 2% Rock. Aquesta formació us transportarà a l’època dels JB’s, Kool & The Gang, Aretha Franklin, Stevie Wonder, Chic i una llarga llista de clàssics del gènere.

Durant l’espectacle podreu fer un viatge per la història del funk en el que també hi tenen cabuda artistes més contemporanis com Jamiroquai, Lenny Kravitz, Cee Lo, etc. Amb The Funk Boss Brothers no només podràs ballar i cantar temes que has sentit tota la teva vida en pel•lícules, discoteques, radio i televisió, sinó que te la servirem com ningú sap fer-ho: caràcter, intensitat i festa al més pur estil Soul Train dels 70s.

Sens dubte, aquesta banda de funk ofereix un directe que no deixa indiferent a ningú, amb dues veus excepcionals pròpies de la música negra i una maquinària instrumental molt compacta: línies de baix demoledores, riffs de guitarra impossibles, teclats amb molt de flow i els ritmes de batería amb més groove que heu sentit mai.

 

 

 FACEBOOK THE FUNK BOSS BROTHERS

 

SEXY TOYS

 

 FACEBOOK SEXY TOYS

 

FACEBOOK LINK PRODUCCIONS

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE