LA BOMBOLLA ELECTRÒNICA

DIVENDRES 25 SETEMBRE || 01:00H || Sala 2 ENTRADA GRATUITA

Entrada gratuïta

HEADBIRDS
Darrere Headbirds s'amaga el jove productor Dani Guijarro, que es va iniciar en la música com a part de C156, un projecte de la qual Dani es va inspirar per a l'obertura i fusió d'estils que han caracteritzat les seves posteriors aventures.

El seu primer disc com Headbirds va ser "Dead Kingdom", un tema que li va donar exposició mediàtica a través de XLR8R, Playground i Concepto Radio, rebent l'aclamació de la crítica per la seva fusió de primera classe de UK funky, Bass i sons tropicals del Regne Unit
Després de diversos remixes per a artistes com Pyrenees, Guillamino i Fur Voice, i un parell de Eps (("Macaw" publicat per Tracy Recordings i l'autoeditat "The Holy Look"), Guijarro està a punt de convertir-se en un dels noms importants de la música electrònica nacional i està a punt d'exportar la seva música a nous territoris.

FAT BEATZ
Abanderats del só UK i provenint de ritmes trencats com el D&B, Breakbeat i Dubstep entre d'altres, aquest Duo de Dj's gironins, han aconseguit fer-se el seu lloc a l'escena a través dels sons més underground del House. Els seus sets es caracteritzen per la varietat de subgèneres i vessants que poden abarcar.


DJ JOKER
Tancant el cartell tindrem el nostre resident DJ Joker que obrirá la nit , i promet una bona dosis de house, disco i el que s’escaigui, mesclat amb les seves habituals dosis d’scratchos.


 

 

 

 

 

COM ARRIBAR A LA MIRONA?

LA MIRONA YOUTUBE