fbpx

Ds 30 novembre | 22 h. | oferta llançament (100) 20€ / anticipada 25€ / M&G 60€

* obertura de portes 21 h.

Meet and Greed 60€:

+ Entrada preferent a les 21h

+ Conèixer a Lola Índigo

AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS DE PARE/MARE o TUTOR LEGAL: full de responsabilitat.

AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS D’UN MAJOR D’EDAT que no és el pare/mare o tutor legal: full autorització.

LOLA ÍNDIGO

Des de ben petita MIMI va estar a sobre d'un escenari. De sang andalusa va començar ballant flamenc i més tard es va professionalitzar en danses urbanes. L'empenta a la seva carrera va començar al programa de televisió "Fama, a bailar!" als divuit anys. Darrere aquesta oportunitat, se'n va anar a viure a ChinaLos ÁngelesTailandia... Formant-se amb els coreògrafs de Jennifer López, Nicki MinajBeyonce... i va ballar juntament amb grans artistes com Chris Brown, Miguel Bosé i Fyahbwoy, entre d'altres.

Durant la seva etapa a la China va desenvolupar el seu talent com a cantant i en tornar a l'estat espanyol va començar a treballar en un cabaret com a vocalista i ballarina. En aquell mateix estiu va ser seleccionada per Operación Triunfo.

Convertida en una de les artistes més prometedores de la seva generació, ha decidit formar Lola Índigo. El seu alter ego musical, on la dansa és tan important com la veu. Una cosa totalment impensable a l'estat espanyol. Lola índigo neix com un projecte diferent, actual i transgressor en el qual les dones prenen el control.