fbpx

Ds 14 setembre | 22.30 h. |  anticipada 8€/ taquilla 10€ 

* obertura de portes 22 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

EL CIGARRITO DE DESPUÉS

El Cigarrito de Después és un grup que crea la seva particular fusió “partint de la rumba catalana” i que, a més a més, posa en escena les seves cançons, sempre que les circumstàncies ho permeten, amb un espectacle únic que combina música i circ.

El Cigarrito de Después, de después de que? De después y antes de lo que tu quieras!!

El Cigarrito és una formació circomusical nascuda el desembre de 2014, concretament entre Girona i Banyoles amb un sol propòsit, gaudir i fer gaudir! des de l'essència més rumbera fins a la fusió més trencadora la qual es pot escoltar en el seu nou treball "Fuego y Zeniza". Aquet grup es caracteritza per la seva barreja de sensacions que van des de la tristesa més profunda fins a l'alegria més fogosa. Vine i no et quedaràs indiferent!

KUMBARA

Kumbara és una banda gironina que fusiona estils com el latin, el reggae i la electrònica, en un directe potent, festiu i ballable. És el nou projecte de diferents músics experimentats en altres bandes consolidades de l’escena gironina com Blackiss, Calvari, Hermano Loco o La Banda del Surdo.