fbpx

Ds 25 maig | 20.30 h. | Anticipada 10€ / Taquilla 12€ // entrada amb consumició durant el partit

* Retransmissió Final de Copa 21 h. / Concerts 23.30h. 
AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS DE PARE/MARE o TUTOR LEGAL: full de responsabilitat.

AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS D’UN MAJOR D’EDAT que no és el pare/mare o tutor legal: full autorització.
FINAL DE COPA i CONCERTS
Retransmissió de la Final de Copa entre el FC Barcelona i el València CF. 
Tot seguit concerts amb Funkiwis i Pelukass.
Consumició amb l'entrada (només durant el partit)

FUNKIWIS

Funkiwis (País Valencià) té un dels directes més enèrgics del panorama, ple de matisos que alimenten una base funk trencadora i molt contundent.

Amb tres treballs, Sírvase su copa aquí (2012), Nadie al volante (2015) i Mundo roto (2017) a l’esquena, i després d’haver tocat en nombrosos festivals (Cabo de Plata, Arenal Sound, Rototom Sunsplash, Viña Rock, Gazpatxo Rock, Primavera Trompetera, Bioritme o Rabolagartija entre d’altres) es preparen per treure a la llum el 2019 el seu quart àlbum d’estudi i presentar-lo amb el seu enèrgic espectacle.

PELUKASS

La temporada passada us els presentàvem com el grup de versions amb més projecció del moment. Aquest 2019 afirmem amb absoluta rotunditat que Pelukass són una de les millors bandes del circuit. I ho han aconseguit en només tres temporades i més de 100 concerts. Ja no són únicament un dels noms de referència de les Festes Majors de les comarques gironines; cada cop tenen més presència a la resta del país. Aquesta carrera meteòrica, en un panorama musical tan competitiu i massificat, l’han aconseguit amb un espectacle magnífic que destaca per sobre de la resta de propostes. Amb Pelukass cada concert és únic i memorable.