fbpx

Dv 22 novembre | 23 h. | Anticipada 24€ / Taquilla 30€ 

* obertura de portes 22 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

Després del seu pas per Sevilla, València, Pamplona, ​​Santiago, Palma de Mallorca, Santander ... arriben de la mà de Tolo Sanders (en el paper de Freddie Mercury) i Adrian Pujades (en el paper de Brian May) Queen Forever , al qual també s'incorpora Gabriel Abrines (en el paper de John Deacon) i Haritz Caperochi (en el paper de Roger Taylor) per interpretar l'obra musical i discogràfica de QUEEN, un clàssic del segle XXI. La semblança física dels seus quatre components, posada en escena, coreografia i vestuari, estan molt aconseguits.

En definitiva, els fans de Queen podran gaudir de 2 hores de concert amb les cançons de l'emblemàtica banda britànica; un espectacle de llum i so que impactarà. Tolo Sanders sempre ha considerat a Freddie Mercury com el millor cantant en la història del rock, i per això és un estudiós de la tècnica vocal de Freddie, a nivell interpretatiu aconseguint la frescor i tessitura en els temes, i la potència que van fer de Freddie un cantant irrepetible.