fbpx

Ds 28 setembre | 22 h. | Promo llançament general: 20€ / General 25€ / Front Stage 30€ / M&G 60€

* obertura de portes 21 h.

Entrada general (preu llançament): 20€
Entrada general: 25€
Front Stage: 30€
M&G: Front Stage, trobada amb l’artista (a confirmar horari), regal sorpresa: 60€ 

VENDA FÍSICA ANTICIPADA:  

BENZINERIA BP - SALT


MUSICAL EIXIMENIS - GIRONA

BAR EL RAÏM - SALT
AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS DE PARE/MARE o TUTOR LEGAL: full de responsabilitat.

AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS D’UN MAJOR D’EDAT que no és el pare/mare o tutor legal: full autorització.

DEMARCO FLAMENCO

Torna l'artista que va revolucionar les xarxes i el mercat discogràfic amb el seu primer àlbum debut "Un", Demarco Flamenc. En un temps rècord, el músic d'Utrera va passar de repartir butà a convertir-se, gràcies al seu talent, en Disc d'Or físic i Platí digital. A més, les seves cançons han superat els 115 milions de reproduccions.

Ara publica el primer avançament del seu nou disc que veurà la llum a la primavera (Warner Music)

El tema es diu "Et entenc" i en ella expressa la por a perdre la persona estimada per un tercer, un primer amor del passat. Tot i dolor que li causa pensar-hi, "no t'atreveixis a robar-me el que més m'inspira a la vida, si ella es va la meva pols s'aturaria", arriba a empatitzar amb l'altre: "t'entenc perquè jo també ho faria, et juro que la buscaria "i li adverteix que lluitarà fins al final.

A nivell musical, és una interessant fusió entre el flamenc, el trap i el reguetón, convertint-se en una melodia ballable, enganxosa i profunda al mateix temps a través de les guitarres que segueixen sent protagonistes en la música de l'artista.

Segons ha explicat el mateix Demarco, la cançó es va gestar fa uns mesos durant un interessant campament de composició organitzat per l'editorial Warner / Chappell Music.

Allà va treballar amb els músics Sergio Crítica, Pepe Portilla i els productors "Tres Kamikazes". Fruit d'aquesta experiència, de la combinació dels seus diferents estils, va néixer "Et entenc" que s'acosta als ritmes llatins sense perdre l'arrel flamenca recordant al gran èxit de Demarco "L'Illa de l'Amor".

El vídeo de la cançó, rodat a Madrid, està dirigit Per Mario de Krea. Dins d'un ambient urbà i industrial, el músic apareix acompanyat per un grup de ballarins i ballarines de break dance de la companyia Zukdance que competeixen entre ells per exhibir el seu art.

El ball i la interpretació de l'artista emfatitzen la idea de tota la composició, aquesta sensació d'estar lliurant una dura batalla per no perdre l'amor de la teva vida però des de l'art i la música.