fbpx

Dv 7 juny | 22.30 h. | Anticipada 12€ / Taquilla 15€ 

* obertura de portes 22 h.
VENDA FÍSICA ANTICIPADA:  

Moby Disk - Girona
Partisano - Girona
Discos Quim - Figueres
Martulina - Vic
Revoler - Barcelona
Partisano - Barcelona
AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS DE PARE/MARE o TUTOR LEGAL: full de responsabilitat.

AUTORITZACIÓ per a menors de 16 anys ACOMPANYATS D’UN MAJOR D’EDAT que no és el pare/mare o tutor legal: full autorització.

DEAD BRONCO (Getxo, Biscaia)

El seu disc va ser escollit millor disc del passat 2018 d’estil Americana/Folk per la revista musical Mondo Sonoro. La furia desfermada dels DEAD BRONCO veu d’una proposta basada en la música d’arrels nord-americanes; bluegrass, hilbilly, rockabilly, country, folk i un toc punk. Una mescla de so clàssic i fresc: “Toquem amb instruments tradicionals acústics, banjos, mandolines, contrabaixos, guitarres, com quan tot va neixer, però li donem un tractament eléctric, amb distorsions, efectes, modulacions, etc, que ofereix una nova proposta sonora, nosaltres l’hem batejat com americana sludge". Ara, després de cinc anys girant per tot Europa arriba la tempesta; Matt Horan alma mater (veu i guitarra) del projecte, ha donat un cop de volant i ha renovat tant els membres com el própi so de de la banda, i juntament amb Adán Ruiz (mandolina/guitarra), Joel Bruña (banjo), Guille Peña (bateria), i Adrian López (contrabaix) han parit el cinqué disc de la banda, l’excel·lent i potentissím “Driven by frustation”. En resum, el so americana conflueix amb el punk i el metal, i sona brutal, amb un directe impressionant. Ara tenen clar què volen i com ho volen!

NEW DAY (Madrid)

NEW DAY són Amparo Llanos (ex Dover) veu i guitarra, Samuel Titos (ex Dover) al baix i Jota Armillos a la bateria. L'Amparo, la que fou durant vint i cinc anys compositora i guitarrista amb la seva germana Cristina grup referéncia de la música indie, obre una nova etapa, amb un trio que iniciar la seva trajectoria el 2016. l debutarem amb "Sunrise" (2017). Un disc que va sorprendre pel seu punt de vista existencial i sincer. Ara es a punt de sortir el nou "Calling SOS", un disc que conté cançons low-fi, rock ple de riffs endemoniats i està acompanyat de contundents bases. Sens dubte una de les sorpreses de l'any!

THE LIZARDS (Barcelona)

THE LIZARDS és un power trio de Barcelona, creat el 2007 per Carla Santacreu (veu i guitarra), Judith Jordan (baix i veus) i Edgar Beltri (bateria). La seva música es caracteritza per tornades enganxoses i un contundent so que beu d’influències com Motörhead o Misfits, etc. El 2011 editen el seu primer disc “Stalking the Prey”. El 2015 el segon disc “Road To Anywhere”. Durant més de deu anys han fet infinitat de concerts, que inclouen gires per França i Alemanya i on tenen una gran acceptació per part del públic i la premsa especialitzada. La seva música, a mig camí del punk i el hard rock els ha permés compartir escenari amb artistes internacionals d’estils diversos: Nashville Pussy (Resurrection Tour), Peter Pan Speedrock, The Last Vegas, Cavalera Conspiracy (Kaiowas Fest), The Hangmen, The Sisters of Mercy, The Dickies, The Avengers, entre molts altres. La seva gira més recent es la Route Resurrection el novembre de 2017, obrint per Nashville Pussy per tot l’estat espanyol i en la que obtingueren molt bones crítiques. El nou àlbum “Inside Your Head” publicat l'1 de febrer de 2019 el presentaran en exclusiva al IN-SOMNI.