fbpx

Ds 13 abril | 21.30 h. | Anticipada 18€ / Taquilla 25€ 

* obertura de portes 21 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

RAYDEN

Després de dos intensos anys de gira amb "Antònim", Rayden s'ha consagrat com un dels artistes amb més projecció del panorama nacional. Després de nombrosos sold out en la seva gira, tant en sales com en els festivals més importants del país, Rayden seguirà a la carretera per presentar el seu pròxim disc, "Sinònim".

Únicament coneixem de "Sinònim" a "Caça de Mocadors". El videoclip, protagonitzat per nombroses dones del món d'la interpretació, música, producció, esport, comunicació; a les quals David admira, acumula més de 350.000 "plays" a YouTube des del passat 28 de setembre, data de la seva estrena.

 

PAULA GRANDE

Nascuda i renascuda a prop del mar, Paula Grande va néixer per buidar-se amb la música i omplir amb ella a tothom. Autodidacta, valenta i mestissa, ens regala un estil musical que emana aquestes qualitats i que es mou entre els registres del jazz, el soul i el hip hop.


Ha tingut l'oportunitat d'ensenyar la seva música i el seu art arreu del món, fent-se mereixedora al seu viatge de diferents premis internacionals. 


El 2018 naixerà SóC. Un disc format per 11 cançons compartides, escrites en forma de raps i de melodies, en català i en castellà, les meves dues llengües maternes, amb les que somio, canto, parlo, estimo i penso. Un disc que sona a jazz estimant-se amb el hip hop i el pop. Declaracions d'intencions en forma de cançons que volen fer pensar i volen fer volar. Cançons que parlen de qui sóc jo, dels meus ideals. Parlen de l'amor i els amors que he viscut. Dels desitjos. Rebel·len el meu ésser de la manera més honesta que he pogut deixar anar. Al cap i a la fi, sóc la meva gent, les meves experiències, el meu cos, la meva ment, la meva ànima, simplement... SóC.