fbpx

Dj 14 febrer | 22.30 h. | Anticipada 8€ / Taquilla 12€ 

* obertura de portes 22 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

MODUS OPERANDI

El cantant Iñaki Ortiz de Villalba, exlíder de l’històric grup basc Betagarri, torna a l’escena musical amb el nou grup, Modus Operandi, que també compta amb membres de Vendetta, Izaro i The Hot Wok. A l’Interfest hi presentaran per primera vegada a Catalunya el seu nou projecte, a cavall entre l'ska i el rock i amb un fort component crític.

CARITAT HUMANA

L’escriptor, periodista i humorista Jair Domínguez va fer el salt al món de la música liderant el grup Caritat Humana. L’empordanès trasllada a les lletres de les cançons el seu to satíric habitual, amb temes com “Foc al tribunal” o “Delicte d’odi”, a ritme de rock guitarrer.

BANANNABEACH

Des de Figueres ens arriba una de les bandes més en forma de les Comarques Gironines. Rumba, festa i molta energia en un directe renovat que estrenaran en exclusiva a l'Interfest. Després de publicar la primavera passada el seu segon disc, Rico y suave mambo, Banannabeach van enllaçar un estiu trepidant i ara tornen amb les piles carregades i disposats a donar-ho tot sobre l'escenari.

JOKB

JoKB presentaran en exclusiva a l’Interfest el seu nou treball Ohana. En format de visual àlbum, el primer fet en català, els igualadins fan una nova aposta musical que els durà per diversos escenaris on oferiran el seu enèrgic directe. Els 13 temes de l’àlbum, amb col·laboracions de La Pegatina o Koers, combinen principalment funk i pop amb sons electrònics.