fbpx

Ds 23 febrer | 23 h. | Anticipada 12€ / Taquilla 15€ 

* obertura de portes 22.30 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

OBESES

Torna OBESES. Tornen els herois, torna la revolució, torna l'excel·lència, torna el grup de culte de l'escena musical catalana. El 13 d'abril del 2018 es publica el 5è disc d'estudi de la banda, Fills de les estrelles (Música Global, 2018), que presentaran en directe només una setmana després, el 20 d'abril, a la Sala Barts de Barcelona dins el Guitar Festival BCN. 

La diversitat estilística i temàtica segueix essent un tret diferencial de la música del quartet, així com la riquesa tímbrica i colorista del seu so, la reverència a la tradició musical (a les estrelles de la música?), i en aquest cas -potser de manera més present que en altres treballs- una lírica enfocada a les reflexions existencials que remouen el nostre temps.
El disc més esperat de la darrera dècada a Catalunya ja és una realitat i és que la progressió constant d'OBESES i la seva preservació de l'excel·lència musical han convertit la banda en una referència única del virtuosisme, el bon gust i el plaer desenfrenat.

Si s'estima la música, s'estima OBESES.

CARNAVAL

Després del concert d'OBESES tindrà lloc la festa de CARNAVAL de La Mirona. La mateixa entrada del concert dona accés a la festa posterior.