fbpx

Ds 9 març | 23 h. | Anticipada 22€ / Taquilla 28€ 

* obertura de portes 22.30 h.
l-bmf19-02.png
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

VINTAGE TROUBLE

Si hi ha una banda de soul amb actitud rock que s'hagi guanyat a l’audiència concert rere concert, no en tenim cap dubte de què es tracta dels californians Vintage Trouble, formació que ens ha visitat en diverses ocasions, escalant posicions entre els favorits del públic amb cadascuna d'elles. I és que pocs grups tenen un vocalista com Ty Taylor, un veritable remolí quan salta a l'escenari per defensar les cançons del quartet. Pura energia i pura actitud, la que requereix una formació que passa del soul al blues i el rock’n’roll sense baixar les revolucions. Per aquest motiu han estat convidats a obrir per artistes com els mateixos The Rolling Stones, AC/DC i The Who.

Encara que la carretera sigui el seu estadi natural, Vintage Trouble també van dibuixant la seva proposta pas a pas amb cadascun dels seus discos. Ara acaben de publicar “Chapter II”, una obra en la qual aposten més que mai pel pop i en la qual inclouen versions elèctriques i acústiques de temes com a “Do Me Right” o “Ca’t Stop Rollin’”.

Serà un plaer tenir-los actuant en el Black Music Festival i veure'ls captivar una vegada més al públic que s'acosti a veure'ls.