fbpx

Ds 2 març | 23 h. | Anticipada 18€ / Taquilla 23€ 

* obertura de portes 22.30 h.
l-bmf19-02.png
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

DELUXE

Amb només dos discos, els francesos Deluxe –no confondre amb la banda indie del gallec Xoel López– han aconseguit girar per bona part del món, des d'Alemanya fins a la Xina o el Canadà. I ho han fet gràcies a una eficaç i fresca mescla de pop electrònic, swing, jazz, hip-hop, funk, soul (per aquest motiu inclouen entre els seus referents noms tan diversos com els de The Roots o Serge Gainsbourg) i un espectacle en el qual la imatge dels membres del sextet (incloent-hi els seus peculiars bigotis) i les coreografies són part essencial. Diuen d'ells que, més que un grup, són gairebé una família i que, per aquest motiu, gaudeixen tant portant la seva música i els seus concerts a tots els escenaris possibles.

Fa un parell d'anys van donar un important pas endavant amb el seu segon llarg, “Stachelight” (Chinese Man, 16), un treball en el qual compten amb la col·laboració d'artistes de la talla de –M-, els rapers Ahkenaton i Shurik’N de IAM i Nneka. Ara estan ja treballant en el seu tercer disc del qual, gairebé amb total seguretat, hi haurà bona mostra en el seu concert en el Black Music Festival.

MORGAN

Han passat pocs anys des que Nina de Juan va gravar les seves primeres cançons i una mica menys des que els directes que oferia –ja recolzada per Morgan– captaven l'atenció de premsa, públic i fins i tot d'altres músics (Quique González s’ha convertit en un dels seus grans valedors). La seva preciosa veu i els seus referents clàssics, entre el pop rock i el soul, van generar un al·luvió d'excel·lents crítiques que s'han anat repetint des que Morgan van publicar el seu primer disc, “North”, en 2016.

Ara podrem veure'ls en acció al Black Music Festival amb un material més ric encara en matisos, el que forma part del seu àlbum de 2018, “Air”, un tractat de rock americà, pop, blues, folk, soul i r&b entre la subtilitat i el ball, que brilla especialment en cançons com “Oh Oh”, “Blue Eyes” o la peça en castellà “Sargento de hierro”. Una oportunitat molt especial de descobrir a un dels grans noms nacionals encara per explotar com mereixen.