fbpx

Dv 1 març | 22 h. | Anticipada 18€ / Taquilla 23€ 

* obertura de portes 21.30 h.
l-bmf19-02.png
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

LA CASA AZUL

Pas a pas, Guille Milkyway s'ha convertit en un dels noms imprescindibles del pop en castellà. Des que va debutar amb el seu referencial demo de presentació sota el nom de La Casa Azul, la seva proposta no ha fet més que créixer, ampliar la seva ona expansiva i enriquir-se en profunditat i matisos. La seva personal combinació de pop addictiu i bases ballables, deutor del bubblegum, del sunshine-pop i del j-pop, l’ha convertit en un artista sense comparació possible en la nostre escena. Per aquest motiu, a més de dotar-nos de grans himnes del pop ballable (des de la conegudíssima “La revolución sexual” fins a “Podría ser peor”), abarroti sales, triomfi en festivals, hagi guanyat un Goya, hagi aconseguit el número 1 en vendes o fins i tot, setmana rere setmana, ens descobreixi els seus immensos coneixements musicals al televisiu “OT 2018”.

Per tot això i pel seu irresistible bateria de grans cançons, serà un plaer tenir-li al nostre Black Music Festival, en el qual farà ballar esbojarradament a tots els presents.