fbpx
Dg 7 abril | 5 de la tarda
* obertura de portes 16.30 h
cartell-a3-bruno.jpg
FINS A 3 ANYS: ENTRADA GRATUÏTA

A PARTIR DE 3 ANYS: ANTICIPADA 8€ - TAQUILLA 10€

PACK FAMILIAR // 2 ADULTS + 2 NENS
ANTICIPADA 25€ - TAQUILLA 30€
Cases de la Música presenten Xics’n’Roll, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. 

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes.

XICS'N'ROLL

Xics’n’Roll és un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.  

Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts comptaran amb la presència d’un presentador/animador que presentarà el show alhora que explicarà la història de cadascun dels artistes i bandes. 

PROJECTE XICS'N'ROLL