fbpx

Dv 30 novembre | 23 h. | Anticipada 5€ / Taquilla 7€ 

* obertura de portes 22.30 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.
La Masovera Barbuda és un grup de versions format per 6 joves de la comarca de Girona a principis del 2014. Tocant en festes majors de tota la província com la d’Anglès, Llambilles, Brunyola, Maçanet de Cabrenys, La Bisbal d’Empordà, Fornells de la Selva i Medinyà, en locals alternatius com l’ATV de Sarrià de Ter o en festes universitàries com la festa major de la Universitat de Girona, l’Oktoberfest i la Calçotada hem pogut compartir escenari amb grups consolidats com Diversiones, Buhos, La Loca Histeria o Itaca Band. Gràcies a tot aquest bagatge hem pogut fer que gent de totes les edats gaudís de les nostres versions de Rock Espanyol dels 80 i dels 2000, del Rock Català, de música de l’estiu, Punk i, fins i tot, la música comercial actual sense deixar a ningú indiferent. Gràcies al nostre ampli registre de cançons i el nostre show som ideals tant per a animar una festa que acaba de començar com per culminar la nit més boja. 
"Part dels beneficis del concert aniran destinats a finançar un projecte d’estudiants de final de grau de l’Escola Universitària ERAM."
Image