fbpx

Ds 29 desembre | 22 h. | Anticipada 8€ / Taquilla 12€ 
* obertura de portes 21.30 h.  

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

EBRI KNIGHT

Ebri Knight ve del Maresme, una comarca on el mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i Barcelona. Des del principi ens hem arrelat a les melodies que sortien del nostre poble, als instruments tradicionals i a les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica.

Bevem de la tradició per a reinventar l’espectacle, per a dur amb tota l’energia que podem una música que està a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present.

Perquè allò popular no pot deixar de ser enèrgic i el folk té tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món.

És per això que fem la música que fem.

HUNTZA

Huntza és un grup de música que sorgeix als carrers de Bilbao el 2014. Està format per sis joves que es coneixen a la Universitat, el seu objectiu no és altre que difondre la música que creen arreu d’Euskadi (o d’Euskal Herria o del País Basc).

Es van conèixer al “trikipoteo” que solen fer els alumnes de la universitat els dijous i a l’electroxaranga Eguenero, i varen començar a reunir-se de tant en tant amb només la intenció de divertir-se.
A mesura que el grup fou prenent forma, van anar component cançons i compartint cadascú tot allò rebut al llarg de la seva formació musical.

Tot i que el grup sorgeix a Bilbao, s’ha d’esmentar que tots els seus integrants són guipuscoans.

La seva primera aparició en públic fou el 8 de març de 2016 amb la publicació de la seva primera cançó “Harro gaude” (estem orgullosos), cançó que fa homenatge a les primeres dones que van pujar a un escenari.

És aquest humil començament el que els hi obre les portes a tots els concerts que han realitzat fins ara.