Dv 28 setembre | 20.30 h. | Teatre de Salt
Ds 29 setembre 
| 23 h. | La Mirona
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

PASEN Y VEAN

Teatre de Salt
Dv 28 de setembre - 20.30 h

Explicació del procès creatiu del seu nou disc

Adrià Puntí ens porta Enriu-te’n fins que el cor et digui prou, un disc que en la sessió del Teatre de Salt es podrà adquirir en format físic, i conjuntament amb una il·lustració,  i que torna a posar al descobert les genialitats del cantant saltenc.

Teatre real i sincer. Vicissituts d´un creador sense pretencions en el seu espai vital. 

On utilitza totes les seves armes per sentir-se bé i fer gaudir a l´espectador. La humilitat, la bogeria controlada. El plor, el riure, pensar, evadir-se... el protagonista intentarà aconseguir l'empatia amb els espectadors. La música portarà el fil conductor de l'argument recolzant-se en la tecnologia del moment que vivint però sempre tenint en compte la senzilleza d'una interpretació sense necessitat d'aquesta. 

 

ENRIU-TE´N FINS QUE EL COR ET DIGUI PROU

La Mirona
Ds 29 de setembre - 23 h

Concert presentació del nou disc

L’artista saltenc, després d’haver-nos deixat fa dos anys amb la boca oberta amb La clau de girar el taller, ens porta Enriu-te’n fins que el cor et digui prou, un disc que torna a posar al descobert les genialitats de l’ex-cantant d’Umpah-Pah. Amb cançons, com la que dona nom al disc, «contundents i espontànies», sorgides d’una tirada un dia que Adrià Puntí estava gravant tot sol a l’estudi, Enriu-te’ns fins que el cor et digui prou mostra el Puntí més «intimista, sensual i sexy» i ens recorda una vegada més que no hi ha ningú que escrigui lletres com ell. Retornat (per quedar-se) de tretze anys de silenci, i amb discos  com Pepalallarga i... (1997) i L’hora del pati (1999) aguantant estoicament el pas del temps, Puntí continua sorprenent-nos amb el seu immens talent.