Dv 9 novembre | 21.30 h. | Anticipada 12€ / Taquilla 15€ // Oferta 10€ les 50 primeres!

* obertura de portes 21 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

NIL MOLINER

L'EP debut de Nil Moliner acumula més de 5 milions de reproduccions a Spotify, ha estat portada de importants playlists editorials com Pop amb Ñ o Latin Pop Rising, i ha arribat al Top5 d'allò més venut a iTunes Espanya.

El 2018 la seva cançó 'Que ens segueixin les llums' és escollida com un dels temes candidats a representar Espanya a Eurovisió, interpretada per Alfred García, finalista d'Operación Triunfo 2017. Actualment la cançó acumula més de 11 milions d'escoltes a Spotify i YouTube.

La primera part de la gira #HijosdelaTierraTour es va saldar amb 9 sold outs de 10 dates programades, venent més de 3.000 tiquets a ciutats com Madrid, Barcelona, ​​Bilbao, València, Saragossa o Pamplona, ​​en alguns casos esgotant tots els tiquets en menys de 12 hores.

Després de l'èxit d'aquesta tanda de directes, en Nil Moliner amplia la gira amb 10 cites noves a Barcelona, ​​Sant Cugat, Donostia, Bilbao, Alacant, Múrcia, Màlaga, Sevilla, Girona i Tarragona, on tancarà la seva etapa Fills de la Terra abans de la presentació del seu primer disc al començament de 2019.