fbpx

Ds 16 febrer | 22 h. | Anticipada 10€ / Taquilla 13€ 

* obertura de portes 21.30 h.

LA DESBANDADA

La Desbandada neix al Vendrell (Tarragona) a principis de l'any 2013. A final d'aquest mateix any decideixen gravar el seu primer disc "Aquesta nit ens farem vells" (Maleït Digital, Julio 2014). Amb aquest treball es guanyen el respecte de la crítica especialitzada i comencen a sonar les paraules "relleu" i "futur".

Al maig de 2017, el portal ManerasdeVivir.com en col·laboració amb Garrido Rock, atorguen a La Desbandada el premi "Artista Revelació 2016". El 14 d'octubre de 2017 tanquen la gira a Tarragona amb el cap posat en l'enregistrament del seu tercer treball.

Gairebé un any després veu la llum aquest "Acabem de començar" (El Dromedari Records, 2018), possiblement el disc més madur i en el que més es pot sentir l'essència de La Desbandada. Gravat en els estudis Muxikon de Mungía (Bilbao) sota la producció de Txortx Etxebarrieta i Iñigo Etxebarrieta (Extremoduro, Platero i Tu ...) durant el gener de 2018, el 21 de setembre per fi veu la llum el tercer àlbum d'estudi de La Desbandada.

Molt camí els queda encara per recórrer, com ells mateixos deixen clar: "Al cap ia la fi, acabem de començar".