fbpx

Ds 24 novembre | 22.30 h. | Anticipada 28€ / Taquilla 32€ 
ENTRADES EXHAURIDES

* obertura de portes 21.30 h.
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

TEMPORADA ALTA La nit dels Sopa, segona edició 30 Aniversari de “la Maqueta”

L’aventura iniciada l’any passat per Sopa de Cabra de convocar una nit especial per reforçar els vincles amb els seus fans té en aquesta edició del Festival el fil del conductor del 30 aniversari de la ja mítica “maqueta”, aquella primera casset amb dotze cançons gravada en un estudi pirata. En aquell enregistrament fundacional ja es trobaven alguns dels futurs clàssics de la banda, des de L’Empordà fins a El boig de la ciutat. Aquella famosa maqueta, amb el dibuix de la cabra amb ulleres fosques, contenia l’ADN de Sopa de Cabra. Aquest concert és un retrobament amb els seus orígens, amb els himnes d’una joventut eterna que no morirà mai.

Formació
Gerard Quintana (veu), Josep Thió (guitarra), Cuco Lisic (baix), Pep Bosch (batería), Peck (guitarra), Ricard Sohn (teclats), Valen Nieto (guitarres, sintetizadors i demés) Organitzat amb : Promo Arts music

 www.sopadecabra.cat