Ds 6 d'octubre | 17 h. | Anticipada 28€ / Taquilla 34€ 

L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

TOOTS and THE MAYTALS · The Skatalites i més! - 5è aniversari de L’Alternativa

Toots and the Maytals és una banda jamaicana clau en el panorama de l’ska i el reggae. El seu so és una barreja de diferents estils com l’ska, el reggae, el soul i el rock. Van ser els primers a utilitzar la paraula "reggae", que es va convertir en la definició de l'estil, en el seu single Do the reggay (1968). Els seus dos últims treballs, True Love (2004) i Light your Light (2007), han obtingut el grammy al millor àlbum reggae.

The Skatalites és un grup de música jamaicà que va jugar un paper important en popularitzar l'ska, la primera música jamaicana vertadera creada al fusionar boogie-woogie blues, rhythm and blues, jazz, mento, calipso, i ritmes africans. La majoria de ses cançons més conegudes, incloent "Els canons de Navarone", les gravaren en el períod comprés entre 1964 i 1965. Així també, col·laboraren en discos de Prince Buster i molts altres artistes jamaicans.