Dv 14 setembre | 23 h | 50 primeres 10€ / Anticipada 12€ / Taquilla 15€ 

* obertura de portes 22.30 h.

THE BON SCOTT BAND

The Bon Scott Band porta des del 1997 homenatjant AC/DC, la millor banda de rock del món segons ells mateixos. Després de més de 20 anys de carretera volen aportar algo "mai vist" en un espectacle de tres hores de durada reunint el millor de les dues etapes de la formació. 
L’edat legal per entrar als concerts és a partir dels 16 anys.
Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares i adequadament identificats. Els pares que acompanyen als menors han d'omplir un full de responsabilitat.

BIGBLACK RHINO

Arran de la presentaciò del seu primer treball "Come Back Home" els Bigblack Rhino estan seguint una imparable trajectòria ascendent.

Ara han presentat el seu segon àlbum, un disc que evoca les llums i les ombres de la societat actual, les desigualtats, l'afany per a cercar l'èxit, els esteriotips, el dol... però també transmet la llum de l'amor com a eina d'acceptaciò cap a tot allò que ens envolta.

En aquesta ocasió ens proposen un concert únic amb una formació irrepetible, col.laboradors de luxe i un univers totalment propi, mostrant a l'hora el seu costat més delicat i també el més salvatge.